Budapesten mennyibe kerül egy dzsungáriai törpehörcsög?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 19:53
1/8 A kérdező kommentje:
Hallottam olyat,hogy 1200ft a vadas. Nem irreális ez az ár?
2009. okt. 26. 19:55
2/8 anonim válasza:
Attól függ hol veszed.. plázákban akár 1500-2000 ftért is tudsz simát venni..:D állatkereskedésekben olyan 1000körül van, és tenyésztőknél már sokkal olcsóbban akár (300ftért is..) vagy otthoni hobbiszaporításból ingyen is adnak.. de az utóbbiban és a állatkereskedésekben én nem nagyon hiszek, sok a szakértelem nélküli tartás/szaporítás, és a beltenyészet..
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod.
Csak azért kérdeztem,mert én tenyésztő vagyok. Hajdúszoboszlói. És nálam is vannak jelenleg kishörcsögök eladók, de én csak 350-450ft között adom Őket.(Ha valakit érdekel, 10.29-én megyek pestre,el tudom vinni.)
Teljesen beltenyészetmentesen, szeliden,egészségesen,garanciálisan szoktam Őket átadni. Hogy lehet hogy mégis vannak akik kereskedőtől,bizonytalan egészségi állapottal vesznek mégis ilyen drágán hörcsögöt?
2009. okt. 26. 21:26
4/8 Salx Narval válasza:
Kaposváron 300-400Ft között mozog.1000-1500Ft azért az durva,akármilyen fajta.De mindig van ajándékba is belőlük.
5/8 anonim válasza:
Én 1800ért vettem most dzsungit az árkádban lévő állatkereskedésben, hófehér szürke csíkkal, szelid és tündéri aranyos. :) kislány, én is gondolkodom a tenyésztésben majd, beszerzek egy fiúkát is mellé. :)
6/8 anonim válasza:
Szerintem keris állatkával ne tenyéssz,mert nem lehet tudni,hogy nem-e beltenyésztett, vagy éppen nem-e egy testvérét veszed mellé.
7/8 anonim válasza:
olyan keveset élnek a hörcsögök, hogy a beltenyészet nem probléma!
8/8 anonim válasza:
nagyon jó áron adod :) én 1000ért vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!