Sürgős! Mire van szüksége egy vadászgörénynek? Lehetőleg olcsón!
Ha nagyon nincs pénzed, ne görényt válassz. Az induló költségek magasak, és ha beteg lesz, az sem olcsó. Ráadásul sok-sok időt kell vele töltened. Mindenhová felmászik, bebújik…igencsak kíváncsi állatka, sok türelem kell hozzá. Ezt vedd figyelembe mielőtt megveszed! Jó tartás mellett sokáig élnek, szóval nem szabadulsz meg tőle két év után, mint egy hörcsögtől….
A nőstényt mindenképp muszáj ivartalanítani, mivel a túltüzelés miatt elpusztul!!!! Az ár sok mindentől függ, kb. 20ezer körül van.
Ketrecet viszonylag olcsón szerezhetsz, ha használat veszel. Én egy hatalmas, két szintes csodát szereztem 5 ezerért. Oltani évente szoktam kb. 3500-5000 Ft/alkalom. Féreghajtó negyedévente kell, kb. 200-300 ft/alkalom. A körmét biztosan vágni kell majd néha. Nekem ez nem jön össze otthon, ezért is dokihoz kell vinni. Fültisztítás/fülatka, élősködők (bolha, kullancs) – ezekkel is gond lehet.
Szállító box is nagyon jó ha van, az használtan 3ezer volt.
Hám: 2-3ezer + flexi póráz hozzá szintén annyi.
A görénytáp kb. 1200/800g. De főként csirkealkatrészeken (pl. csirkenyak) érdemes tartani ami nem drága és mivel kicsik, nem is esznek sokat.
Etető, alomtál, függőágy és hasonlók pár forintból, kis kreativitással és kézügyességgel kombinálva otthon is elkészíthetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!