Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tudtok olyan állatot (kistesű...

Tudtok olyan állatot (kistesű emlős, gondolok itt a kézbevehetőkre) ami nem büdös? Értelmes kérdéseket köszönöm.

Figyelt kérdés

2013. aug. 6. 18:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem meg 2 patkányom van, 2 macskám, 1 hörcsögöm, 1 kutyám és egyik sem büdös. De volt tengerimalacom, görényem, csincsillám, degum, nyuszim, azok sem voltak büdösek. De ez rajtad múlik, mivel ha a pisikaki napokig ott van alattuk akkor nyilván nem lesz virág illatuk.
2013. aug. 6. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem két tengerimalacom van 120×60 centis ketrecbe 1 héten egyszer takarítom őket, és még akkor sem büdösek. 1 vödör forgácsot rakok alájuk és ennyi. És még állat szaguk sincsen, sőt, szerintem tök jó illatuk van^^ Szóval csk azok mondják azt hogy büdös egy xy állat ha nem takarítja mert lusta rá. Ennyi. Aki foglalkozik az állatával annak nem büdös. Meg ez attól is függ, mekkora a ketrec/terrárium illetve mennyi forgácsot raksz be alá.
2013. aug. 6. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:

csak a vizelet és a kaki a büdös, ha nincs megfelelően takarítva egy ketrec.

Az embernek is büdös a széklete nem?

A kis állatok közül senki nem büdös. Az aranyhörcsög meg kifejezetten finom illatú, én imádom őket puszilgatni is és beléjük szagolni is, nagyon jó az illatuk is és cukik is! A legtisztább rágcsálók amúgy!

2013. aug. 7. 13:14
 14/15 anonim ***** válasza:
A hörcsög tényleg büdös. Nekem is volt. A szájában rothadó magvak miatt, és a pisis bundájától büdös. A nyuszik viszont nem büdösek, de az enyém nem szereti, ha felveszik.
2013. aug. 23. 12:40
 15/15 anonim ***** válasza:
A hörcsög szájában rothad a mag??? Atayég.... A hörcsög az egyik legtisztább állat rothadó magot meg sem eszik... Nem, hogy bennhagyja a "szájában", amit jobb helyeken pofazacskónak hívnak... HA beleragad a pofazacsijába valami akkor azt megrohadhat, de állatorvossal el KELL távolíttatni... -.-"
2013. aug. 23. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!