Tudtok olyan állatot (kistesű emlős, gondolok itt a kézbevehetőkre) ami nem büdös? Értelmes kérdéseket köszönöm.
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 18:08
2/15 A kérdező kommentje:
Az elég büdös, direkt fel is tüntettem hogy NEM büdöset szeretnék.
2013. aug. 6. 18:11
3/15 anonim válasza:
ha takarítod nem büdös..olyan állat meg nincs, amit ha nem takarítasz, akkor is szagtalan :)
4/15 anonim válasza:
amerikai csíkos mókus,
törpe nyuszi,
süni.
6/15 anonim válasza:
Érdekes... Van hörcsögöm és NEM büdös... De ha nem tudod takarítani ne csodálkozz.. -.-"
7/15 anonim válasza:
Nincs olyan mert mindegyik sz@rik meg hugyozik és az büdös.Maga az állat nem büdös.Te is büdös lennél ha egy szobában élnél és oda kéne WC-zned.Van még kérdésed???
8/15 A kérdező kommentje:
nem kell annyira kiakadni, én csak felettem egy kérdést, mivel az az oldal lényege..-.-
2013. aug. 6. 18:35
9/15 anonim válasza:
Te meg marhaságot mondasz, mert egyik állat sem büdös ha normálisan takarítod, nagy ész-.-"""
10/15 anonim válasza:
Nekem 2 csincsillám van, egyáltalán nem büdösek, még csak állat szag sincs...ajánlanám figyelmedbe az alomtakarítást,ketrec v terrárium fertőtlenítését.... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!