Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hány évig élnek a hörcsögök?

Hány évig élnek a hörcsögök?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 18:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
30%
Valójában 5-6 évig, helyes táplálás mellett. De sajnos az emberek hajlamosak túletetni őket, elhíznak, és így sajnos ez az időtartam lecsökken 2-3 évre.
2009. okt. 25. 18:53
 2/15 anonim válasza:
73%
nincs igaza az előzönek átlag élettartamuk 2-3 év ha jó passzban van a höri akkor 4 év is akár de nagyon ritka hogy 5-6 évig is élljenek.
2009. okt. 25. 18:58
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Hát ez attól is függ, hogy mekkora hörcsög. Ha törpe, akkor átlag 1 évig él, bár a miénk nagy túlélő volt, 2 évet élt. Ha normális hörcsög, akkor az átlag 2-3 év. De hogy 5-6 év legyen? Ne röhögtess már...
2009. okt. 25. 19:02
 4/15 anonim ***** válasza:
76%

ez nem igaz.. nekem 4szer volt hörcsögöm soha nem etettem túl, jó oasszban tartottam, és 2és fél évig éltek:(

szóval 2-3év:)

2009. okt. 25. 19:27
 5/15 anonim ***** válasza:
30%

Nem magamtól találtam ki, egy professzor nyilatkozott így. Az, hogy a ti eszetek is csak addig ér, hogy túletetitek szegényeket, így csak 2-3 évig élnek, elég sajnálatra méltó.

Élhetnek a törpehörcsögök is 5-6 évig, ha megfelelő körülmények között vannak tartva, és nem beltenyészetből származnak. De köszi a lepontozást.

2009. okt. 25. 19:28
 6/15 anonim válasza:
73%
Az átlag életkoruk 2-3 év legyen az arany vagy törpehörcsög nincs különbség.De ez attól is függ hogy milyen körülmények között tartod és hogy miket adsz neki enni!Ritka ugyan de hallottam már olyanról is akinek 5 évig élt a hörcsöge.:)
2009. okt. 25. 19:30
 7/15 Salx Narval ***** válasza:
Én úgy vélem ne beszéljünk a szélsőségekről.A 2,5 -3 év az átlag és ez várható is.Nálam teljesen azonos körülmények között élő, egy alomból valók között is volt különbség,majdnem fél év.
2009. okt. 26. 10:51
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Pontosan. Szélsőségekről ki kérdezett? Az átlag 2-3 év. És érdekes, nekünk nagyon sok hörcsögünk volt, de egyiket se etettük túl! Tudjuk már mi, hogy melyik állatot hogy kell etetni, mert állatokkal foglalkozunk. Az már más dolog, hogy vannak veteránok, akik 5 évig élnek. :D Egyébként meg én egy professzornak nem biztos, hogy hinnék. Lehet, hogy megvan a neve hozzá, de az sose biztos, hogy igaza is van..... Sajnos találkoztam már ilyenekkel...
2009. okt. 26. 11:13
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Az aranyhörcsögök átlag élettartama 2-3 év. Ritkán 5-6 is lehet, de egy ízben hallottam egy 7 éves egyedről. Szóval nagy a szórás... Biztosat nem lehet mondani. Nem etetem túl a hörcsögeimet, de nekem az egyik csak fél évig élt nálunk. Az tény, hogy nem tudjuk állatkereskedésben mennyi időt töltött szegénykém.

A hörcsögeimet megnézheted ezen az oldalon: [link]

2009. okt. 27. 10:08
 10/15 Salx Narval ***** válasza:
10-08 -nak: Gratulálok az oldalhoz és az állataidhoz,szépek.Ha megengedsz nekem egy-két észrevételt,papírzsepit,szalvétát és hasonló finom papírt, ne tegyél a hörikhez, mert feltapadhat a pofazacskójukba és gyulladást okozhat.A zabot csak koptatott állapotban szabad, mer a hegye megsebzi a pofazacskót.Tényleg aranyosak az állataid.Bocsánat a kérdezőtől, én is 3évre teszem a várható életkort.
2009. okt. 27. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!