Meddig élnek a hörcsögök és milyen fajtát érdemes venni?
1 hét múlva veszek hörcsögöt és szeretném tudni melyik a "legjobb" fajta..
és hogy meddig élnek?
ja és azt is szeretném tudni hogy mennyibe kerül egy ketrec neki!
régebben néztem már azt a ketrecet 6000.- ft körül volt színes csövekkel de sehol sem találom! esetleg valaki tudna linket adni?
Aranyhörcsög barátságosabb.
ők átlagba 3-4 évig élnek.
Expressz.hu-n vannak jó pofa ketrecek. nézz körbe
lehet, hogy ott nem lesz csöves. de van a petnet.hu de ott elég drágák a cuccok. =/
Sok mindentől függ, hogy meddig él egy hörcsög. Az, hogy Nálad meddig él, pedig rajtad is múlik, egyrészről mert állatkereskedésben lehet, hogy már van 1 éves is a példány, amit eladnak Neked, míg egy tenyésztőtől 3 hetesen hozhatod el és tudod pontosan, hogy milyen nemű és melyik napon született. Másrészről a tartása is meghatározza az életkorát.
Nekem törpehörcsögöm volt és van évek óta, kétszer volt aranyhörcsögöm is, de én nem látok jellembeli különbséget szelídség terén a két fajta között. Egyrészt rajtad múlik, hogy mennyire tudod kezessé tenni, másrészt persze a hörcsög vérmérsékletén is.
Az én törpehörim egy 3 emeletes ketrecben van, úgy látom, hogy nagyon szereti, az összes szintet használja. Előtte terráriumban tartottam, de ez a ketreces dolog én úgy veszem észre, hogy nekik jobban bejön.
Ketrecet amúgy expressz.hu-nál olcsóbban még vatera és teszveszen találsz, én is ott vettem ezt a 3 emeleteset felszerelve, 2 hónapot használták, tehát hibátlan és mindössze 3ezer volt, boltba 13ért néztem hasonlót, de abban nem volt felszerelés se.
Szóval először nézz körül, nézd meg a kisállatokat is, hogy melyik tetszik külsőre jobban és a helyedben én tenyésztővel venném fel a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!