Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy szereljem fel a hörcsög...

Hogy szereljem fel a hörcsög itatót?

Figyelt kérdés
megjegyzés:NEM TAPADÓKORONGOS HANEM DRÓTOS
2009. okt. 25. 17:29
1 2
 11/16 Salx Narval ***** válasza:
58%
Nézd, ha ennyire nem értesz a műszaki dolgokhoz, kérj meg valakit,hogy segítsen.Egy ügyes ember pillanatok alatt kitalál valamit.Mi nem tudjuk felszerelni helyetted, ha még egy drótot sem tudsz rátekerni.
2009. okt. 28. 05:03
 12/16 anonim ***** válasza:
nekem nem magyarázták el mégis magamtól rájöttem mennyi az IQ-d:-100
2010. febr. 22. 21:27
 13/16 A kérdező kommentje:

Oh,istenem!

Ki gondolná hogy ilyen hülyeségeket írkáltam. xD

Na szóval:

Van 2hörcsögöm az akváriumban,és nem tudom megoldani az itatásukat.Az almát mindig adom nekik,amikor van.De mit adjak nekik,ha nincs almánk?

2011. jan. 22. 17:38
 14/16 Salx Narval ***** válasza:
Ezt a problémát 2009-óta nem sikerült megoldanod? :D Írtam már, hogy kérj segítséget valakitől, azt is írtam, hogy itasd kis tálból, ha belefötri az almot, tedd az itatótálkát egy magasabb kőre, fadobozkára,vagy akármire .Arra figyelj, hogy kényelmesen feltudjon mászni inni.Adhatsz uborkát,paprikát,paradicsomot,lédús gyümölcsöket pl kivi,mandarin,spenótlevelet, sóskát, kevés salátát.Természetesen mást is, de ezeket egész évben árulják a legtöbb zöldségesboltban.Egyszerűen, nem hiszem el, hogy ennyire ügyetlen vagy.Nem akarlak bántani, de ez félelmetes.:D
2011. jan. 22. 21:10
 15/16 A kérdező kommentje:

2009 óta már új hörcsögeim vannak. :D

Ők nem ismerik azt a fogalmat hogy víz.Még életükben nem láttak vizet(itt születtek meg!).

2011. jan. 25. 14:16
 16/16 Salx Narval ***** válasza:
Igaz, hogy megélnek lédús gyümölcsön, zöldségen, a saját hörcsögeim is bőven kapnak ezekből, de naponta többször felkeresik az itatót is.Meggyőződésem, hogy tiszta ivóvízre is szükségük van.Egy állat is megérdemli, hogy akkor ihasson, amikor szomjas és nem akkor amikor neked eszedbe jut lédús gyümölcsöt adni.Azért ezt figyelembe kellene venni. Egyszer próbáld ki, ha szomjas leszel, várj fél napot és megérted miről beszélek.
2011. jan. 25. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!