Hogy szereljem fel a hörcsög itatót?
Figyelt kérdés
megjegyzés:NEM TAPADÓKORONGOS HANEM DRÓTOS2009. okt. 25. 17:29
1/16 anonim válasza:
Kis drótdarabbal, odarögzíted valahova
2/16 anonim válasza:
HA ilyen U alakúra gondolsz, akkor kívülről beakasztod a két kis kampót a rácsba utána az itatót meg a csövével befelé beletámasztod, az alját a ketrec műanyagrésze tartja. Hú de nehézkes leírni
3/16 A kérdező kommentje:
nekem nem ketrecem van hanem akváriumom!!!
eggyik válasz sem hasznos számomra.
2009. okt. 26. 10:03
4/16 anonim válasza:
A drótot kivülre hajtod az akvárium üvegén, és rögzíted celluxal. Nem a legstabilabb, de szerintem máshogy nem lehet.
5/16 Salx Narval válasza:
Attól még, hogy drótos, a tapadó korongot is rá lehet tenni.Belógathatod egy zsinórral a tetején.Én mondjuk egy cseréptálba öntöm a vizet és a tejet.
6/16 A kérdező kommentje:
utolsó köszi de én is tálkával próbálkoztam és minden órában ki kellet önteni mert a hörcsöele úrfszporral
ja és aki azt írta hogy rá lehet szerelni a tapadókorongot légyszíves magyarázza meg hogy hogyan kell
2009. okt. 26. 12:57
7/16 anonim válasza:
seggfe* kérdező, szerinted honnan az ujjamból tudjam miben tartod. Ne te oltsál már, hanem köszönd meg.
8/16 Salx Narval válasza:
Én írtam, hogy rálehet szerelni.Feltételezem, hogy egy műanyag palackról van szó, ami lefelé van fordítva és van egy kis szára.Nos a palack köré drótot tekersz erre a drótra fűzöd a tapadókorongot.De drót híján,egy erősebb gumi is jó.Láttál már kerékpáron italtartót,az is jó megoldás és hamar lehet hajtogatni egy kis kosarat.
9/16 anonim válasza:
neked nem mondták el a boltban? azt a drótot elhajlítod,és rá akasztod az akvárium szélére.
10/16 A kérdező kommentje:
azt tudom.sajnos én azt nem tudom hogy a drótot az itetón hova kell felrakni.
2009. okt. 27. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!