Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek vemhes a hörcsögöm?

Krajczár Eleonóra kérdése:

Szerintetek vemhes a hörcsögöm?

Figyelt kérdés

Egy teljes napig csak vöröset ürített, nagyobb lett a pocakja, meg az izéje is (gondolom tudjátok, hogy mije), és a hímmel néha össze verekednek. Már szét akarjuk őket választani, csak még a másik terráriumunk a nagymamánknál van, és meg kell várnunk, míg elhozzák. És többet is eszik. De nekem hagyja, hogy simogassam.

Szerintetek terhes, vagy ezt csak bebeszélem magamnak?

2013. júl. 30. 12:08
 1/9 nemethhedi ***** válasza:
háát...ha jól emlékszem 20-22 nap a vemhességi idejük úgyhogy várj még egy kicsit.amúgy szerintem nagyon valószínű
2013. júl. 30. 12:11
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem az
2013. júl. 30. 15:47
 3/9 A kérdező kommentje:
És 2 héten belül születnének meg a hörcsögök?
2013. júl. 30. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Vöröset űrít?? :O Az betegség jele esetleg cékláé... Vemhes hörcsög nem pisil véreset...
2013. júl. 30. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:

inkább nézesd meg állatorvossal! a terhesség miatt nem kéne véreset kakilnia. bár biztos terhes is, mert felelőtlenül kettőt tartasz. meg terráriumban.

szegény hörcsögeidet sajnálom, hogy ilyen szar gazdájuk van.

2013. júl. 30. 23:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Az én hörim nem ürített véreset… csak annyit vettünk észre, hogy jé, kishörik… XD

(kereskedésből hoztuk… ezek szerint vemhesen…) Vidd el orvoshoz!!!

Mellesleg ha a terrárium megérkezéséig bármi másba teszed – nagy befőttes üveg, műanyag vödör, akármi – pár napig simán el van benne. Jobb (lett volna) neki, pár napig egy rossz kecó, mit egy alom höri.

2013. júl. 31. 13:06
 7/9 A kérdező kommentje:

Már szét választottuk a két hörit, mert folyton verekedtek, és ha a kis hörik megszületnek, akkor a hím megeszi őket.

Sztm jó ötlet volt a szétválasztás. :)

2013. júl. 31. 13:58
 8/9 anonim ***** válasza:
A nőstény is megeheti őket.. Ha felelőtlenül, hozzá nem értők szaporítják őket..
2013. júl. 31. 14:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Ezt eddig is tudtam, hogy a nőstény is megeheti őket :/ Nem kell okoskodni...
2013. júl. 31. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!