Tegnap fedeztettem a hörcsögöm akkor biztos, hogy vemhes lesz?
Szoval én a tegnap egy törölközöre raktam öket 5 percig megállás nélkül pároztak és nyalogatták egymást a hörcsögöm mindig eltalálta :)
Utána be raktam a a hordozoba mivel este volt és anyum le kapcsolta a villanyt ..
A nöstény ketrecébe nem raktam volna öket mert megölte volna, ott is vagy 2 percig esetleg 3ig pároztak. Utána csak ki akartak jönni a ketrecböl és a nöstény már civakodni is akart, jokor választottam el öket?
Utána azért akartak kijönni, mert érezték egymás szagát. Ne engedd össze őket többet!
Azt megkérdezhetem, hogy miért akarsz szaporulatot? Tenyésztés céljából, vagy csak úgy?
Milyen idősek?
A hím és a nőstény honnan van? Egyszerre vetted őket állatkereskedésből, vagy tenyészőtől?
Tennyészetböl vettem öket a tennyésztö családfát is mutattót nagyon megbizható és nincs a hörcsögöknél semijen rokoni szál.
Amugy tennyészteni szeretném öket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!