Görénynek adhatok törpehörcsögöt?
Ivartalanittasd a fiu horit, vagy valogasd szet kulon a fiukat-lanyokat.
En nem adnam oda, az biztos, nem csak azert, mert allatkinzas.....
Nekunk degunk volt, es kulon vettuk a fiu-lany csapatot, amikor elkezdtek szaporodni.
NEM
Különítsd el a fiú hörit a lánytól és a piciket meg hirdesd meg ha nem kellenek neked!
Hogy juthat ilyen eszedbe hogy odaadod szegény höriket a görénynek? Te jó ég, hát van neked szíved??? :((
Add neki,én is mindig azt adtam egér helyett az egérnél jobban ízlett neki.Az össz. történet ez:vettemm egy törpehöri párt,szaporodtak a kölykök 1 hónaposan oda adtam őket a görénynek hetente 1-et egy idő után az anya belepusztult azt kidobtam az apát meg oda adtam a görénynek.
NEM állatkínzás!Direkt megkérdeztem 4 tenyésztőt is.Mind azt mondta,hogy ez jobb is a görénynek,mint az egér.
7-es, te igazi allatkinzo vagy.
Nem is szeretted a horcsogeidet. Mi az, hogy az apat odaadtad, meg a kicsiket is sorra??
Minek kellettek akkor?
Igenis allatkinzas, a torveny szerint is egyertelmuen, aki gerinces allatnak fajdalmat, halalt okoz.
Szerinted mit elnek at, mit ereznek azok a szerencsetlen allatok, akiket bedobsz a ketrecbe, es tudjak, hogy meg fognak halni? Elevenen felfalja oket valami?
Kerdezo: valaszd oket szet, ennyi. Es akkor nem szaporodnak. Vagy vidd be oket a Noe allatotthonba, ok ragcsalokat is befogadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!