Tamcsi20003 kérdése:
A tengerimalacot ellehet vinni sétálni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 12:38
1/5 anonim válasza:
Heló!
El lehet, de hogy értékelné, azt kétlem - gondolom pórázzal gondoltad.
Szeritem ha kiviszed ak ertbe, vagy egy rendezettebb területre, azt jobban díjazná - szerintem.
2/5 A kérdező kommentje:
tengerimalac hámmal gondoltam, csak félek hogy a macskával verekedni fog!
2013. júl. 22. 12:43
3/5 Antimod válasza:
Ha rá tudod adni... félórán keresztül próbáltuk anno, de olyan szívszaggatóan visított, hogy inkább lemondtunk róla.
Amúgy sem olyan állat szerintem, amelyik nagyon utcára való, sok mindentől elég hamar megijed, és ilyenkor nincs hova bújnia.
4/5 anonim válasza:
Szerintem inkább ne!! Nagyon könnyen kibújik a pórázból, nem egy esetet hallottam már ismerőseimtől is, hogy az utcán kibújt belőle és elszaladt, másrészt meg, mindentől meg fog ijedni, autó, biciklis, kutya ugatás, stb... Inkább a kertbe keríts el neki egy részt akár csirkehálóval, vagy vidd neki ki a ketrece tetejét és úgy vidd ki, de szerintem a póráz az nem túl jó ötlet... Én a kertbe szoktam őket kivinni, leveszem a ketrecük tetejét aztán beteszem őket az árnyékba:D
5/5 anonim válasza:
szia,Nem!ha van kertetek akkor ki viheted hámmal,vagy ha van egy külön neki csinált hely a kertben akkor oda,hám nélkül is beteheted,de ügyelj rá hogy ne legyen olyan kis rés ahol át tud menni a szomszédba,mert akkor nem látod többé.Ha hámmal viszed ki akkor ne húzd őt meg ne ráncigáld,hagyd hogy ő menjen amerre akar vagy ülj le valahova és csak addig mehet ameddig a póráz ér.(((:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!