Egy angóra tengerimalacot törzskönyv nélkül lehet kiállításra vinni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 13:31
1/5 anonim válasza:
lehet, de csak keverék kategóriában nevezhetsz vele.
hol lenne kiállítás? engem is érdekelne (csak mint néző) :D
3/5 Rikimisi válasza:
Viheted és nem csak kedvencbe(kedvencbe az a jó ha minél kevésbé hasonlít bármelyik fajtára)de nevezésnél jelezned kell,hogy kéred a fajta megállapítást.Ha a te malid úgy itélik meg,hogy megfelel az adott fajtának,megkaphatja az ELŐ törzskönyvet.Ha ténylegesen fajtiszta a cocád és van származási lapja az bőven elég,a törzskönyv nem lényeges.Az enyémeknek sincs törzskönyvjük(csak származásijuk van)és nem is kértem egyik versenyen sem mert feleslegesnek tartom(legalább is én)
4/5 A kérdező kommentje:
az a baj hogy semmiféle papírja nincs
2011. márc. 14. 06:20
5/5 Rikimisi válasza:
Nem gond.Kérheted ott a fajta megállapítását és ha a bírók megfelelőnek tartják kaphat elő törzskönyvet.Hosszú lenne leírni hogy kaphatja meg a tényleges tk.majd ha elmész ott úgy is elmondják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!