Nyitrai János kérdése:
S. O. S. Megellett a patkányom, Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma reggel arra lettem figyelmes hogy pici nyöszörgések hallhatóak. Mikor megnéztem 13 kispatkányt láttam! Nem is tudtam hogy vemhes,nemrég kaptam! Mit tegyek???? SÜRGŐS LENNE! Mit csináljak hogy ne egye meg a kicsiket és hogy egészségesek legyenek! A nyöszörgés jót jelent? Hány hetes koruktól lehet elválasztani őket az anyjuktól? Mikor vehetők kézbe? Mikor vállnak önállóvá? (mert eladnám őket majd) ha tudtok valami jó oldalt ami erről ír az is nagyon hasznos lenn! előre is köszi! Ha hasznos megy a like! A bunkó megjegyzéseket mellőzétek! Köszi!2013. júl. 18. 15:22
1/9 anonim válasza:
Ha faterpatkány nincs, akkor nem kell félni, olyan 2 hetesen már fogdoshatóak:)
2/9 anonim válasza:
hordeofkingrat.atw.hu/szaporodas.htm
itt minden részletesen le van írva :)
4/9 Platypus válasza:
Fontos, hogy jó kaját kapjon a mama, és elég fehérjét adj neki. Mivel az anyát nemrég kaptad, ezért még nem lehettek nagy haverok. Ha bízna benned, akkor pár naposan is kézbe vehetnéd a kicsiket, így jobb vele várni amíg kiszőrösödnek. Ezután fényképezd le őket minél többször, és pakold tele a képekkel a netet. Így találsz nekik a legjobb eséllyel gazdát. Ha nem túl népszerű színváltozatba tartoznak, akkor ingyen is alig tudod őket elpasszolni.
5/9 anonim válasza:
Amúgy ha egyedül van inkább tarts meg mellette egy csajszit.. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen egyet bizti megtartok, de akkor maradhatnak egy ketrecbe? Nem fogják egymást bántani? Vagy neki is kell egy külön ketrec mert már így is elég szűkös a hely. :)
2013. júl. 19. 09:50
7/9 anonim válasza:
Nagy ketrec kell nekik... De a patkány társas állat kell neki egy társ ha külön tartod őket akkor 3 lányt kell megtartanod.. XD
Nézz be ebbe a csoportba a facebookon: Patkány Varázs
(Segítenek a patkányok elhelyezésében is és megmondják mekkora ketrec kell 2 patinak.. :) MINDENT elmondanak.. :) )
8/9 A kérdező kommentje:
köszi!
2013. júl. 20. 14:44
9/9 anonim válasza:
A nőstény 22-23 napig szoptatja a kicsiket.Ekkor hagyják el a fészket és innentől nyúlhatsz hozzájuk.8 hetesen válnak ivaréretté.A hímek nemi szerve messzebb van a végbélnyílásnál,mint a nőstényeké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!