Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A patkányom folyton menekülne,...

A patkányom folyton menekülne, fog ez javulni?

Figyelt kérdés
Kaptam egy patkány 1 hete. Mind a 7 nap kiveszem, próbálom tanítani, h nem én vagyok az ellenség, klikkelek egyet és adok egy kis sajtot, ha odajön. De amikor nem klikkelek, minden másodpercen le akar ugrani, vagy el akar szaladni az ágyról. Állandóan azt nézi hol léphet le. Simogatni se engedi magát, elhátrál, ha megsimogatnám. Mit tegyek?

2013. ápr. 24. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Süsd meg BBQ-un :)
2013. ápr. 24. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
TEgyél csöveket az ágyra, és ha kiveszed rögtön dugd a pulcsid alá. És legközelebb rendes tenyésztőtől vegyél patkányt, akkor szelídet kapsz.
2013. ápr. 24. 13:21
 3/4 A kérdező kommentje:

amikor jött szelíd volt, harapni sem harap

pedig azóta nem történt semmi

2013. ápr. 24. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
mikor enni adsz neki, mindig érintsd meg, cirógasd, simogasd míg megeszi. Így meg fogja szokni a kezedet. Én tenyésztőtől vettem az egyik patkányom, mégis elég ellenségesen viselkedett velem sokáig. Aztán megtaláltuk a közös hangot :) Kaja + kézbirkózás. Imádja ha a hátára fordítom és megcsikizem a hasát, de még mindig nem engedi hogy csak úgy fölkapja, fölvegyem, pedig már fél éve van nálam, 5 hetes kora óta. Ő ilyen személyiség. :) A társa viszont nagyon szelíd, olyan mint egy plüssjáték.. lehet rakosgatni, mindenkivel barátságon és imádja ha sokan vannak körülötte. Mindenképp fordíts rá sok sok időt és etesd kézből. A pulcsis ötlet tényleg beválik. fél óránként azért rakd ki, hogy elvégezhesse a dolgát, aztán mehet vissza. Ha elalszik/mosakszik a pulcsidban akkor nyert ügyed van :)
2013. máj. 1. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!