Ha két tengerimalacom van és kb fél és három negyed évesek akkor vegyek nekik egy 100 literes ketrecet vagy nem fognak tovább nőni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 13:44
1/7 anonim válasza:
Onnatól már nem sokat nőnek, a fél éves azért valamennyit biztosan. Nem tudom milyen lehet a 100 literes ketrec, a két malacnak jár egy 100*50 cm-es ketrec, ezek kb 40 cm magasak, tehát "literben" 200 liter körüliek.
Ha üvegből tervezed (akvárium-szerűt), akkor kicsi a 100 liter, meg nem is szellőzik olyan jól.
2/7 anonim válasza:
Szia. Szerintem ketrecet vegyél, 100×50 centiset minimum!!! Acana shopban vehetsz már 11 ezerért. ÉS egyébként az akvárium vagy terrárium nem jó nekik! Ez egy alapszabály! NEm szellőzik jól, beragadnak a gázok stb, nem jó nekik!!! Ezért szerezz be egy ketrecet, hogy védd a tengerimalacaid egészségét!!! Egyébként itt egy videó amiben mindent elmondanak a tengerimalacokról: http://www.youtube.com/watch?v=8pLmDebeZT4
3/7 anonim válasza:
Ezt a ketrecet ajánlom! 10.100 forint, (olcsó) és teljesen be van rendezve, nyuszi ketrec eredetileg, de tengerimalacnak teljesen jó! Nekem is ilyen van csak nekem a 120-as méretből:) És ingyen van a kiszállítás, szerezz be egy ilyet, ez nagyon fontos!!! [link]
4/7 A kérdező kommentje:
köszike ,hogy írtatok még azt szeretném megkérdezni ,hogy házikón kívül még valamilyen búvóhely kell -e nekik.
2013. júl. 22. 18:27
5/7 anonim válasza:
Amit belinkeltem ketrecet elég nekik az a búvóhely, semmi más nem kell nekik:) Esetleg majd beszerezhetsz függőágyat:)
6/7 anonim válasza:
Épp most írták, hogy a soroksári Fressnapfban 4000-ért van akciós 100*50-es ketrec.
7/7 anonim válasza:
Szia szerintem egy hosszú cső jó lenne nekik és ha még érdekel a tulajdonságuk akkor ezt az oldalt ajánlom: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!