S. O. S.! Mit csináljak? (lent)
Csak én nem tudom felfogni hogy lehet ilyet csinálni hogy kutyát vagy macskát tartunk rágcsáló vagy madár mellett.
Én soha nem tennék ilyet, még akkor se ha a kutya vagy macska udvaron van a rágcsáló és madár meg bent. Úgyis megtörténhet a baj.
Vagy én vagyok túl előrelátó?
Sokan nem értenek velem egyet, pedig tényleg sok ilyenről hallani hogy megtörténik a baj, a gazdi lehet akármilyen figyelmes is, de ez kevés az egészhez!
Egyszerűen nem kell együtt tartani kutyát/macskát rágcsáló/madár mellett és ennyi az egész.
Aki rágcsálót akar annak legyen madara ha mindenképp akar még más fajta állatot, ne pedig kutyája vagy macskája legyen mellette.
bocsi rosszul írtam nem megölni hanem elaltatni kell ha már nagyon rossz az állapota... :(
Amúgy meg szerintem ez nagyon szemét dolog hogy mindenki it szemétkedik ezzel a szegény emberrel amikor éppen lehet h haldoklik a kiskedvence...Az meg egy dolog h egér meg kutya együtt van tartva , na és aztán?? Ilyen alapo az se normális aki pókot vagy csigákat tart...Kinek milyen az ízlése és milyen állat a kedvence...Nem kell senkit se megbántani..
A kérdezőnek meg azt javaslom hogy: AMINT TUDOD AZONNAL VIDD EL A KISEGERET AZ ÁLLATORVOSHOZ!!!!!!!!!!!
Sok szerencsét ahhoz h javuljon az állapota...
Köszönöm szépen a válaszokat :)
A végén nem vittem el állatorvoshoz mert ő az ilyen kicsiállatokkal nem foglalkozik maximum elaltatta volna. Ezért itthon gondoztam és most már nagyon jól van :). Csak az egyik lábát nem tudja használni de így is gyorsabb mint a másik egerem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!