S. O. S.! Mit csináljak? (lent)
Akkor négyig mindenképpen pihentesd szegényt! Ha van mókuskereke amiben futni szokott azt vedd ki, vagy fürdőhomokja akkor azt is. Bár nemtudom azt szoktak-e adni egereknek... Adjál neki inni, és próbáld meg megetetni, mert ha eszik az nem lehet rossz jel. Tedd meleg helyre nehogy kihűljön szegény. Ha vérzik azt állítsd el, mert ilyen kis állatnál a legkisebb vérveszteség is veszélyes lehet.
Ha az orvos azt mondja hogy nem tud segíteni, akkor fogadd el, és hagyd hogy elaltassák. Tudom hogy ez nehéz mert én is átéltem már, de neki sem lenne jó hogyha feleslegesen szenvedne :( Mindenesetre sok sikert és remélem minden rendben lesz!
Köszönöm szépen :)
nem vérzik meg már próbál mozogni is enni nem eszik csak ivott egy kicsit
Bár amit leírtál , hogy eszik és iszik meg próbál mozogni az nem rossz jel...Sok szerencsét...
Az előző voltam...
Hogy lehetsz ilyen felelőtlen?
Eleve hogy teheted azt hogy kutyát tartasz rágcsáló mellett?
Pontozzatok le, de annyi ilyen felelőtlen állatartó van hogy kutyát macskát tart rágcsáló meg madár mellett aztán bekövetkezik a baj!! Akárhogyan is vigyázol rá akkor is bármi megtörténhet ha véletlenül nem figyelsz, hát tessék itt van!
A másik dolog: Mi az hogy megölöd hogy ne szenvedjen, hogy lehet ilyet írni? Majd az állatorvos megmondja mit kell tenni ha már ez történt, ha nem lehet segíteni és tényleg nagyon szenved az állat akkor se neked kell megölni, hanem majd egy állatorvos elaltatja.
Azért írnak sokan ilyen könnyelműen, mert rágcsálóról van szó? Bezzeg ha kutyáról lenne szó és vele történt volna komolyabb baj, azt ugye nem ütné agyon senki hogy megvédje a szenvedésétől??
Ebbe még belegondolni is rossz.
Most hogy már elkövetted az óriási bajt, azonnal vidd el állatorvoshoz, de olyanhoz aki nem csak a kutyához és macskához ért, hanem egy normálishoz aki ért a rágcsálóhoz is! És ha szereted azt a szegény szerencsétlen kis egeret, akkor tegyél meg érte mindent hogy jó legyen neki.
Elsősorban a kutyát tüntesd el onnan!!
Vagy ha erre nem vagy képes, akkor add oda az egeret egy olyan gazdinak aki képes háziállatként gondját viselni neki és odafigyel rá és gondoskodik róla!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!