Tengerimalac vagy törpenyúl?
Figyelt kérdés
én mindig is törpenyuszit akartam, de anyukám februárban hirtelen beállított egy malackával.nagyon szeretem de nagyon lusta és harap.de most itt a lehetőségem hogy legyen egy nyuszim.de csak egy állatot tarthatok meg..melyiket válasszam?:S2013. júl. 17. 17:59
1/11 anonim válasza:
Alapból a malac fajtársigénylő állat. Ha anyukád olyan ügyes volt, hogy kérdezés nélkül kész tények elé állított, anélkül, hogy utána nézett volna a malac szükségleteinek, nem vall éppenséggel felelős gondolkodásra. Szerintem válassz nyulat, a malacot meg ajándékozd el, jobb lenne neki.
2/11 A kérdező kommentje:
köszi:) kb.6 évvel ezelőtt volt egy malacunk és tudjuk mit kell vele csinálni..a másik probléma hogy a malac nem jön ki egy másik malaccal se:S
2013. júl. 17. 18:23
3/11 anonim válasza:
Hát azért ennek szerintem nem így kéne működnie, hogy csak simán túladsz rajta. Sajnos kész tények elé lettél állítva, de a malac se egy tárgy, amit átpasszolsz egy újért cserébe.
Mind a kettő nem lehet?
4/11 anonim válasza:
Szia. Az alábbi YouTube videót én csináltam. Nézd meg elmondok benne mindent amit a tengerimalacokról tudni kell. Jól nézd meg, és utána dönts:)
5/11 anonim válasza:
Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=8pLmDebeZT4
6/11 A kérdező kommentje:
Koszonom. Igen csak egyet tarthatok:/ es koszi a videot:)
2013. júl. 17. 22:22
8/11 anonim válasza:
itt nem te vagy a hibás hanem anyukád érdekes úgy viselkedik mint egy 9 éves vesz egy élőlényt és még utána se néz
9/11 A kérdező kommentje:
rajottem hogy megis a malacomat valasztom mert szeretem es o is szeret es mar a hozzank tartozik azzal a kis lusta fejevel egyutt:)
2013. júl. 18. 22:11
10/11 A kérdező kommentje:
és köszönöm a segítséget!:)
2013. júl. 19. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!