Tengerimalac vagy törpenyúl? Melyik a babusgathatóbb? Persze tudom hogy nem egy plüss de amit lehet simogatni.
Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 12:40
1/12 anonim válasza:
Ez természettől függ.Valamelyik nyuszi szereti valamelyik ki nem állhatja.Malacnál is így van.Meg persze neveléstől is függ,ha jól kézhez vannak szoktatva akkor mind a kettő ugyan olyan kezes.
De általában a nyúszkók barátságosabbak szerintem.
2/12 anonim válasza:
Nekem van egy oroszlánfejű törpenyuszim és ő szereti nagyon ha simogatom =)
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi.
2013. márc. 16. 13:20
4/12 Ács Levente válasza:
A nyúl is jó meg a tengeri malac de as tengeri malac jobban fél meg harap többször mint a nyúl. Így a legjobb a nyúl.
5/12 anonim válasza:
Nekem tengeri malacom van.
Nagyon kezes. Amint meghallja a hangomat, de nem vettem ki egy ideje, fütyül addig, amíg meg nem simogatom. :)
Nagyon kis majom tud a malacka is lenni.
6/12 anonim válasza:
A nyúl.
Az én nyuszim imádja, ha simogatom, de attól még ölben nem marad meg.
7/12 anonim válasza:
a malac a legjobb választás!:)
8/12 anonim válasza:
az én nyuszim 5 hónapos koráig volt az "eredeti" gazdinál és amikor érte mentünk akkor ott az ölében gubbaszta nyammogott de az én ölembe már nem marad meg de ha leülök vagy lefekszek mellé és csak hozzáérek már teszi le a popsiját és várja a hosszú simit :)
9/12 anonim válasza:
Nekem tengerimalacom van és nagyon szereti, ha simogatom. Engem tengerimalac még nem, de nyúl harapott már meg.
10/12 anonim válasza:
Tengerimalacra szavazok. Kirakom őket a földre, leülök hozzájuk, és ugranak is a lábamra vagy hasamra, hogy simizzem őket :) Nyuszis tapasztalatom nem volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!