Miért harcol a 2 dzsungáriai hörcsögöm?
Figyelt kérdés
Kicsiként kaptam még öket, van normális terráriumuk almuk játékaik házuk stb...
Kezdetben nem verekedtek, aztán elkezdtek és egyre durvábbak lettek.Nemrég szétválasztottam öket mert már láttam hogy az egyik véresre sebezte a másikat mancsán orrán és ott a hasa tájékán (talán a nemiszervénél?) is.
2009. okt. 20. 01:44
1/3 anonim válasza:
Felnőttek, s a területükért harcolnak. Különböző neműeknél ennek nem kellene előfordulni.
2/3 anonim válasza:
Ha 2 fiúról van szó, akkor területvédés, dominancia. Ha 1 fiu, 1 lány akkor vagy párosodni akar csak nem engedi a nőstény, vagy a nőstény renszabályozza a hímet veréssel.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat elvileg ugy kaptam hogy egy fiu egy lány de valoszinüleg nem igy van...
2009. okt. 25. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!