Milyen rágcsálót lehetne tartani ebben a ketrecben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Nem rég elpusztult a patkányom. Szeretnék megint egy rágcsálót, de nem tudom milyet. Megint egy patkányt? A ketrec 3 emeletes jó nagy egy tengerimalac vajon kényelmesen eléldegélne ott? Hörcsög meg egér ebbe a ketrecbe túl kicsi de viszont egy csincsilla már nagy. Szerintetek?2013. júl. 16. 09:59
2/6 anonim válasza:
Tökéletes patkányketrec. :)
Átalakításokkal degunak is jó. (A műanyagot fára kell cserélni, mert megeszik...)
Csincsillának majdnem jó.
Tengerésznek rövid, és magas, szóval nagyobb átalakítással, talán megoldható. (Ők leesnek, és nem nagyon ugrálnak)
Viszont ha egyszer elpatkányosodtál, akkor nem biztos hogy boldog leszel egy másfajta rágcsálóval.
A degu, csincsilla sokkal érzékenyebb, függetlenebb, lököttebb a patkánynál. Olyanoknak való, akik élvezik a kihívásokat, kalandra, szappanoperára vágynak a nappalijukban.
3/6 A kérdező kommentje:
valószínűleg mégis egy patkány veszek, mert én még régen vettem egy görény ágyat(felakaszthatót) és az első patkányom nagyon szerette és tengeri malacok abba például bele se tudnak mászni stb. A degun én is gondolkoztam de barátnőmnek volt és igen neki a műanyag ketrecét gyakorlatilag megette:D
2013. júl. 16. 10:38
4/6 Winx Bloom válasza:
Szerintem megfelelő ez a ketrec.
5/6 anonim válasza:
Nekem tengerimalacom van. Viszont ez a ketrec csak patkánynak jó, vagy degunak. Tengerimalacnak nem jó:$
6/6 anonim válasza:
A ketrec legmegfelelőbb a patkány részére. Tengerimalacnak semmi esetre se, mert nekik nem kell az emelet ők nem szeretik a magasságot. A hörcsögnek se jó ez a sok emelet és a túlzott magasság, mert nekik meg túl veszélyes. Ebbe a ketrecbe patkány való, de még jobb lenne ha még nagyobb lenne a ketrecnek az alapterülete. Az emelet az mindenképp jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!