Venni szeretnék egy törpenyuszit, tudnátok válaszolni pár kérdésre?
A nyuszit akkor tudnám csak kiengedni a ketrecből, amikor otthon vagyok és akkor is csak a szobámban lehetne, mert egyrészt van két macskám, másrészt pedig figyelni szeretnék rá, hogy ne kerülhessen vezeték vagy egyéb veszélyes dolog közelébe. Ez nap 2-4 órát jelentene. Szerintetek ez gond lenne?
Illetve ebből következik az újabb kérdés: össze lehet szoktatni a törpenyulat a macskákkal? (a macskák: az egyik négyéves ivartalanított nőstény, a másik kétéves ivartalanított hím)
Nagyon szeretnék törpenyuszit, gondoljátok hogy ilyen körülmények között megoldható?
Szia!
Nekünk is van törpenyuszink, lógó fülű, kos orrú. A nap nagy részét nálunk is ketrecben tölti, szeret is ott lenni. Este szoktuk kiengedni, akkor rohangál egyet, de csak is a lakásban, az udvarra nem engedjük mi sem.
1 hónapja van cicánk is... az elején egész jól kijöttek, nem volt semmi gond. Majd a cica feltalálta magát, s ha meglátja a nyulat, folyamatosan kergeti, de csak játékból - ami a nyuszinak annyira nem tetszik :) De nem bántják egymást. Talán, ha nem kölyök cicánk lenne és nem lenne ennyire játékos, jobban kijönnének. Tehát szerintem abszolút kompatibilis a két állat :)
Sok sikert!
Köszi!! :)
Igazság szerint attól féltem h azt fogjátok írni, hülyeség, mondjak le róla, nagyon örülök h nem ez lett a válasz.
Örök hála :D
Napi 2-4 óra elég, ha akkor foglalkozol is vele:) van, ahol ennyi időre se engedik ki.
A macskás kérdés, hááát..én spec félnék összeengedni őket, félnék, hogy összebalhéznak vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!