Csincsillagazdik: a ti csinjeitek melyik kajákat szeretik a legjobban?
szia!
nekem van egy csinicsim :) mi a kedven kajájuk? legalább is én az enyémnek száritott rózsaszirom,mogyoró(de nem pucolva) szotyi(sótlan) aszalt gyümölcs,az enyém legjobban a aszalt sárgabarackot szereti de adok neki mazsolát almát és salátát kb dióhéjban ennyi :) ja még almaszirmot is nagyon szereti :) remélem sokat segitettem :)
száritott gyümölcsök - száritott alma, banán, vagy mazsola
és a száritott zöldségféléket eszi csak meg - száritott sárgarépa
és a szénát is imádják.
Ezt ki kell tapasztalni. Nekem 2 csicsim van.A kiscsaj remeg a mogyoróért,a fiú csak a héjját rágja le.A fiú egy időszakban élt-halt a mazsiért,most néha elveszi,néha nem....nem csak kajával lehet őket megnyerni,akármennyire is hedonisták.Megérzik,hogy szereted őket,és meghálálják a törődést,már csak a ketrec tisztítását,vagy ilyenkor nyáron a jégakku cseréjét is dijjazzák.Legalábbis az enyémek nagyon jól tudják,h mennyire imádom őket.Ketrec nyitásnál a fiú kb. 5 mp-en belül a vállamon van,a kiscsaj vemhes,úgyh örül ha arrébb vonszolja magát. :D
De minél több időt szentelsz nekik,annál jobban fognak kötődni hozzád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!