Vemhes a tengerimalacom!?
Figyelt kérdés
Ugyvettem észre,hogy vemhes a tengerimalacom,de az a baj,hogy most vettem észre,hogy érezni valamit ott a hasában és kissé kemény is,de nem tudom mikor kezdodottigy aztsem tudom megsaccolni,hogy meddig tarthat.MI a teendo ilyenkor?Kezdo malacka tarto vagyok,normális válaszokat,légyszi!!2013. júl. 14. 17:37
11/13 anonim válasza:
Kedves utolsó!Nem a tengerimalac hím nem bántja a mamát és kicsinyeit!(tapasztalat)
12/13 A kérdező kommentje:
koszonom szépen mindenkinek a válaszokat és a tanácsot,már sikerult megoldani:)biztonság kedvéért kulontettem a hímet,hogy az anyuka nyugodt lehessen igy hagytam a saját helyén:)
2013. júl. 17. 16:23
13/13 anonim válasza:
Nem azért kell elkülöníteni a hímet a nősténytől, mert megenné a hím a kicsiket, ez hülyeség, mert egyrészt a hím oroszlán az, aki azért öli meg a kölyköket, hogy tüzelésre késztesse a nőstényt, de ezek ált. másik falkából való hímek. Másrészt a tengerimalacoknál nincs kannibalizmus és nem ölnek kölyköket. Azért kell őket külön rakni, mert az ellést követően rögtön fogamzóképes a nőstény. Vemhességi időszak alatt a nőstény maradhat nősténnyel, még segíthet is az ellésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!