van/volt 2 felnött hörcsögöm, már egy éve együtt voltak és a fiu már idös volt és reggelre meghalt...amikor öltöztem pedig láttam hogy a nöstény ettte a him pofáját és már szinte az egészet megette :((
mivel az a hörcsög 4éve nálam volt szinte sokként ért:((
2009. okt. 18. 23:52
1/7 anonim válasza:
lehet ösztön hisz tudod! a hörcsögnek nem az a fontos hogy ki hal meg hanem az hogy Ő saját maga túlélje
2009. okt. 19. 00:00
2/7 anonim válasza:
Nekem is volt két hörcsögöm.Pár évig megvoltak aztán pontitthon voltam mikor elöször összekaptak.Elkezdték egymást harapni meg "ütni,verni"énmeg alig tudtam szétválasztani őket.Minden tiszta vérvolt kirágta az egyik a másiknak a szemét.Akkor még nemvolt hova raknom amásikat igy hagytam öket együtt hátha megbékélnek de nagyon durván szétverték egymást minden mindig véresvolt énmeg nemtudtam közbeavatkozni csak ugyhogyha felvettem egy kesztyűt.Aztán szétválasztottam öket és ugy megvoltak de kellett párhonap mire rendbejöttek illetve egyik örökre vakmaradt.Amugy meddig él egy hörcsög?mert az egyik meghalt 2 évesen a vak viszont számomra nagyon sokáig élt kb 5 évig és csodálkoztam is hogy miértnemhal meg.Az utolso 1 évében alig mozgott és mégse halt meg.ÉRdekes
2009. okt. 19. 00:14
3/7 anonim válasza:
Nekem 1 évig voltak/vannak hörcsögeim, maradt kettő a sokból. Tiszta horror velük az élet, nem lehet tudni h mikor de bekattannak és kész. A legdurvább eset az volt mikor ellett és a legkisebb és legszebb kicsinyét megette, vagyis h evegetett belőle, az alomban találtam rá, már szét volt esve, azóta gyűlölöm őket. Még van kettő, de próbálom minél hamarabb lepasszolni őket vkinek. Nincs szívem őket szélnek ereszteni de már nem kellenek, és soha az életbe nem fogok tartani ha ezektől megszabadulok.
Max úgy érdemes hörcsögöt tartani h 1 db-ot és kész. Azzal nem lesz gond.
2009. okt. 19. 09:40
4/7 anonim válasza:
A hörcsögök nem társas állatok. A természetben csak a párzáskor találkoznak.
Ha teljesen kiegeyensúlyozott az étrenedjük, és elég tágas a helyük, akkor kevesebb eséllyel tesznek ilyesmit, viszont valószínűleg sosem lesznek igazán jóban. Nem való nekik az együttélés.
Különböző neműek talán jobban megvannak együtt, de az sem az igazi, ráadásul akkor hatalmas szapotulattal is kell számolni (hacsak fel nem zabálják őket is :-S)
2009. okt. 20. 17:02
5/7 anonim válasza:
a höriknek nem kell társ mert verekednek és meg eszik egymást ezért kell csak 1db-ot tartani és akkor nem lessz gond és is így csinálom már 8 éve
2009. nov. 29. 16:38
6/7 anonim válasza:
mert ízlik neki
2009. nov. 29. 19:03
7/7 papagenou válasza:
egyet értek az előzőekkel, de ha be lennék zárva (próbálom hörcsög szemmel nézni) egy ketrecbe/akváriumba, ahonnan én nem tudok kimenni, de egy nagyobb állat bejöhet, én is megenném/elásnám(erre nincs lehetőség itt) a hullát, nem hiányzik hogy valami nagyobb ragadozó megérezze a dögszagot, aztán megnézze, hátha van ott másik is. vagy csak én feltételezem hogy lehet egy hörcsög taktikus?:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!