Mongol futóegér?
Figyelt kérdés
~Jó lenne neki ez a ketrec? [link]
~Egy ilyesmi ketrecbe milyen almot tegyek alulra? Forgács vagy széna?
~Melyik neki a legjobb táp?
~Ha egy felnőtt egeret tudnék szerezni, akkor hogyan szoktassam össze a leendő társával? (Mert ugye nem lehet egyedül tartani.)
2013. júl. 11. 00:15
1/2 anonim válasza:
-szerintem igen
-nekem terráriumban forgács van
-van egér táp és van amelyikre +ban rá van írva, hogy mongol futóegér
-én egyedül tartom és semmi baja
2/2 anonim válasza:
igen is társ kell neki... lehet, hogy fizikailag nincs semmi baja, de alapvetően társas lény, és szüksége van foglalkozásra, amit a gazda nem tud egyedül megadni neki, mert nincs vele a nap 24 órájában. és ha már a te mongol futóegered szegény egyedül unatkozik a helyén órákat, legalább ne ösztönözd mást is ugyanerre, amikor 2 mongol futóegérrel sincs sok baj, nem sokkal költségesebb. mindenképpen jobb neki, ha nem egyedül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!