Melyiket ajánljátok és miért?
Figyelt kérdés
Kisállatot szeretnék de nem tudom milyent.Törpehörcsögöm és egerem van, de én inkább olyant szeretnék most,amelyiket lehet simogatni és igényli is mert a hörim pld folyton elszalad ha simogatom és mindig csak menne (de szelíd, soha nem harap).Nyuszira,tengerimalacra,patkányra gondoltam.Sokat foglalkoznék vele.Nektek milyen van, egyedül vagy párban tartjátok...?2013. júl. 10. 18:32
11/11 anonim válasza:
Nem tudom, sikerült-e választani.
Mindenesetre a patkányt ajánlom. Nagyon kedves állatok, okosak, taníthatóak, és nagyon tudnak szeretni. És nem olyan büdösek, mint a többiek. A vizeletüknek konkrétan csak akkor érzed a szagát, ha olyan öt cm-ről szagolod, illetve takarítás előttre jól beérik a heti pisi, de egyébként illatosak!
Ajánlatos kettőt vagy többet tartani, nagyon társas lények. A fiúk lustábbak, mint a lányok, talán jobban igénylik a dögönyözést. A lányok inkább olyan feladat-megoldósak.
A puszi-adás volt a kedvencem, azok közül, amit tanítottam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!