A törpehörcsög szaporodik az aranyhörcsöggel?
Figyelt kérdés
2008. jún. 24. 18:28
1/4 anonim válasza:
nemhinném...lehet h bepróbálkoznak egymásnál...de kölykök biztos h nem lesznek...vannak állatok...amik ránézésre egyformák....de mégis egy ici-pici különbség van köztük...és máris nem szaporodnak egymással,csak a saját fajukkal.én inkább az miatt aggódnék h kinyírják-e egymást ha összerakod őket.nem biztos h örülni fognak a másiknak...
2/4 anonim válasza:
csatlakozok az előttem szólóhoz és én is azt mondom h jobb külön, és nem fognak szaporodni , vagy ha igen a kicsik hamar meg fognak halni vagy nyomik lesznek
3/4 anonim válasza:
lehetsége hogy szaporodnak végülis egy állatfaj ez olyan kérdés mintha azt kérdeznéd hogy a beagle szaporodik e a berni pásztorral sőt én már láttam házi egér aranyhörcsög párosításból származó kölyköt is
4/4 anonim válasza:
NEM.
szíriai aranyhörcsög (Mesocricetus auratus) 13-18cm
dzsungáriai törpehörcsög (Phodopus sungorus) 6-11cm
Oka:
1. széttépi az aranyhörcsög cafatokra a törpét
2. Mesocritecus<->Phodopus nem tud utódokat létrehozni: más nembe tartozik!
képzelj el egy kis törpehörcsögben 10 hatalmas aranyhörcsög babát. a természet megakadályozza.
a törpehörcsögök közül a Campbell t.h-vel (phodopus campbelli) képes olykor szaporodni- hibridek jönnek létre, melyek nem egészségesek többnyire (glaukóma, diabetes gyakoribb)
1szerűen: azonos fajú egyedek szaporíthatók egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!