Mit csináljak ha a szüleim nem engedik, hogy kisállatot tartsak a panelházunkban (kutya, cica, tengerimalac, hörcsög)?
Ami késik, nem múlik :)
Èn is azt ajánlom, hogy beszélj velük. Tudom, hogy könnyebb mondani, mint csinálni. Esetleg vedd meg az állatodhoz a cuccokat: ketrec, hám, stb. és sok sikert :) Szorítok :D Remélem hamarosan gazdi leszel úgy, mint én! :D
Szia!
Mar rég szerettem volna kisállatot. Egydzer anyuval besétáltunk egyy állatkereskedésbe es minden allatrpól meghalgattuk a gondozók kiselőadását. A dzsungariari törpehöri egy olyan allat volt ami cuki, keves ideig el, kicsi es nem túl drága. Otthon megmondtam apának. Azt mondta ő egy-ket evig sem akarja elviselni. Mar úgy beleéltem magm, hogy mikor ezt mondta el keztem sírni. Es es ekkor beadtta a derekát. A höri után még egy höri utnna 2 tengerimali amelynek meg most is boldog gazdija vagyok(a hörik elpusztultak).
Kérd meg hogy had üljél le egyszwr velük mondjuk kávézni vagy ilyesmi.
És besz3lj velük hatàrozottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!