Nem tudom hogy milyen kis állatot vegyek! Ilyen ketrecesre gondoltam! Olyanra amit lehet szeretgetni meg simogatni ilyenek és nem kerül olyan sok pénzbe?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 20:28
1/14 Bruce_Wayne válasza:
tengerimalac,hörcsög,degu,csukjás patkány,de szerintem ha benézel egy kisállat kereskedésbe,hamar sikerül majd döntést hoznod a meglévő választékból.
3/14 anonim válasza:
Tengerimalac, nyuszi vagy patkány szerintem. Ezek közül a legolcsóbb a patkány, de nagyon föl kell készülni mielőtt hazaviszed.
7/14 anonim válasza:
Tengerimalac.Ő 2-4000ft és ennivaló.De belőle min 2 kell. Nyuszi az 6-8000ft de mindkettő nagyon cuki.2malacra:min 80*50*50ketrec.1nyuszira:100*60*60ketrec. Nekem malac van(4)ők 100*60*50-es ketrecben laknak és igen állat cukik:).
8/14 anonim válasza:
mindegyiknek nézz utána, hogy eszik e vagy isszák meg stb... de ha jót akarsz akkor egy dzsungi höri cuki színből van választék.. elrontani a tartását nem nagyon lehet.. csak k betüs zöldséget ne adj neki és csak 1-et tarts!!!!! ez fontos még akkor is ha a kereskedésbe 20-an vannak ! hidd el jobb nekik egyedül :/ az egyik hörim verekedésben úgy sérült meg, hogy lába tört és azóta nem rakom öket egybe! de nem ám! nagyon édik... van 2 már, de 2 degum is van privátba kérdezhetsz róluk is:)ök is hiper cukikáák :D és ahhoz pedig a(z) " [link] " oldal többszöri tanulmányozását ajánlanám :P
9/14 anonim válasza:
Először is gondold át mennyi időd van foglalkozni vele!
Én az Aranyhörcsögöt ajánlom. /nagyon igénytelen állat/
10/14 anonim válasza:
Én a törpenyulat ajánlom nekem is az van, és őt nagyon lehet szeretni.Folyton nyalogat(ṗuszilgat), sok simogatást és törödést igényel....Szerintem a kosorrú törpenyuszi a legcukibb(nekem is az van).... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!