Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen tápot adtok a tengerima...

Milyen tápot adtok a tengerimalacotoknak? Mit szóltok a pellet táphoz?

Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 15:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az 1.,3.,5.,7.válaszoló vagyok.Amúgy tudod hogy Tádé is azért volt szellemi fogyatékos mer Manóka nem adott neki C-vitamint!:)))))
2013. júl. 8. 11:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Nyúltáp valóban nem jó malacnak.Amúgy C vitamin a jó minőségű tápokban van nem kell külön max ha beteg vagy télen.Vitaminos mag meg fölösleges továbbra is.Versele Laga tápot vegyél ennyi, abban minden benne van.Vagy jó még a Hallywood is, de az 1000Ft/kg.
2013. júl. 8. 11:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én malacaim panzi márkájú vitamint és rúd csemegét kapnak ők szeretik és a kisállatkereskedésben is lehet kepni szerintem árban is jó! Próbáldki te is!
2013. júl. 23. 14:59
 14/14 anonim ***** válasza:
A tengerimalac NEM MAGEVŐ!Tengerimalac pellet táppal kell etetni őket,ez nem okoz vesekövet mint a nyúl pellet amiben az A.C.S. nevű gyógyszer van.(Az A.C.S. kokcidiózis elleni gyógyszer.)
2013. júl. 31. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!