Elhanyagolom a nyuszimat?
Lelkiismeretfurdalásom van, mert kedden elmentem itthonról délben, és csak tegnap este jöttem haza, holnap pedig megint máshol fogok aludni (elvileg).
Az indulás előtt kirakom 2-3 órát, simizem, csak hát minden este ki szoktam tenni, és most úgy érzem, hogy elhanyagolom.
Szerintetek is így van? Túl sok időt töltök nélküle?
Ha nincs aki enni adjon neki, amikor te olyan sok időre egyedül hagyod, akkor igen.
Ha kap enni-inni, akkor szerintem nem probléma, nálam is volt olyan, hogy kénytelen voltam több, mint 24 órára egyedül hagyni szegényt.
Sőt, hagytam itt 4 napra is, mert külföldre nem utaztattam szegényt, rosszabb lett volna neki az a stressz, mint 4 nap bezártság. Volt, aki megetesse naponta 2x, meg kapott friss vizet. Boldog volt, amikor hazajöttem hozzá :)
Gondolom, te sem rendszeresen élsz így, hogy hetente 2-3 alkalommal magára hagyod, ezek csak kivételes alkalmak
Hát most így nyáron többet járok el, mint suliidőben.
A család többi tagja itthon van, még az udvarra is kiviszik 1 órára estefelé.
De hát mégsem a gazdival tölti azt a pár órát, hanem a ketrecben...
Ha itthon vagyok este, délutántól éjfélig kint van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!