Milyen ketrecbe tartjátok tengerimalacotokat/malacaitokat? (méretel)
Figyelt kérdés
ketrec mèret2013. júl. 3. 10:30
1/5 anonim válasza:
Attól függ. Mivel nem lehet tengerimalac tartani mert társas lények, ezért kettőnek minimum 100*50-es ketrec kell! Nekem 120*65-ösöm van. És nagyon élvezik a malackáim. De ha nincs annyi pénzed egy 120-asat vegyél (kb 15 ezer) akkor vegyél 100-asat ami 10 ezer!:) Sok sikert mindenhez, ha BÁRMI kérdésed van a tengerimalacokkal kapcsolatban MINDEBEN tudok neked segíteni!:) És ami tényleg NAGYON FONTOS: EGYET NE TARTS!!! Mert társas lények, és tönkre teszed az életét hogy ha egyedül tartod, sokan azt mondják hogy ha sokat foglalkozol vele napionta akár órákat akkor nem lesz boldogtalan, de ez nem igaz!!! LEhet hogy boldognak fog látszani de nem az, mert nincs akivel beszélgessen akit szaglászhat stb. Remélem ezt megérted és kettőt veszel (2 lányt ajánlok) vagy ha akrsz kicsiket 1 fiú 1 lány:) Kérdezz tőlem bátran!:)
2/5 anonim válasza:
Nekem két tengerimalacom van, először vettem nekik egy 80*45 cm-es ketrecet, de az nagyon kicsi, csináltam hozzá egy kifutót, ami 80*45 cm-es. Két lány malacka lakik benne.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . Az első válaszolónak meg írni fogok ha segítség kell :)
2013. júl. 3. 11:52
4/5 anonim válasza:
Szia!Nekem 4 van egy 120*60*60-as ban.
5/5 anonim válasza:
Szia, nekem 120*60*50-esem van! de nekem csak egy tengerimalacom van de még egy deguval megosztja a ketrecét! nem muszáj nagynak lennie de a nagy azért jó mert tud/tudnak benne futni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!