Segítség - Kaptam megőrzésre tengerimalacot, mit adjak neki?
Figyelt kérdés
Én vigyázok barátnőm tengerimalacára, csak szegény úgy be van f.osva, hogy nem hajlandó inni! Se itatóból, se tálkából.. Beraktam neki egy nagy darab kígyóuborkát, ha napi 2x-3x adok neki, az fedezi a folyadékszükségletét? (ezt megeszi.)2013. jún. 26. 10:28
11/18 A kérdező kommentje:
"Te kinyírod szegény malacot!? "
Ez most mi akart lenni?
Köszönöm a válaszokat! :)
Kaptak megint kígyóuborkát, almát, tápot is, de szerencsére már ittak az itatóból is :)
2013. jún. 26. 23:04
13/18 anonim válasza:
Barátnőd tuti nagyon szeretheti a malacát, ha azt sem mondta el neked, hogy miket kell neki enni adni :S Amúgy természetes dolog, hogy fél, hiszen új környezetben van. K-betűsöket ne adj neki. Uborkát, almát, répát, dinnyét, bio salátát... lehet neki adni. Tápból milyet kap?
14/18 A kérdező kommentje:
Barátnőmnél isznak rendesen, nálam meg nem, ennyi volt a gond :)
Valami nagyon drága tápjuk van, már nem tudom a nevét, zacsiban van. Szénát, uborkát, répát, almát meg tápot is kapnak, hét étvágyuk az van...
2013. jún. 27. 22:58
15/18 anonim válasza:
Ehető:alma,répa,saláta,uborka,barack,cseresznye,meggy.Adj neki ezekből naponta hármat,reggel és este!Adj még neki szénát és vitaminos magvakat is!FONTOS A C-VITAMIN,NAPI 20mg A VIZÉBE!Ugyan így az előzőekből,reggel és este adj neki.Ivásra úgy bírhatod,hogy bekened az itatót uborkával.
16/18 anonim válasza:
Gyümölcs , zöldség kivéve k betüs szavak , max szárított kukoricát adhatsz . A vitamin cseppeket nem kell sztem az hülyeség én se adok neki és semmi baja és amelyik a vadonban él az se kap vitaminos vizet:D
17/18 anonim válasza:
Szárítva sem szabad kukoricát enniük.Amúgy ez már elég régi kérdés.
18/18 A kérdező kommentje:
Nem baj, később idetévedőknek még hasznos lehet az infó :)
2013. okt. 10. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!