Van egy nyuszim oroszlánfejű törpe hajnalba rájön valami és egyfolytában nekimegy a ketrecnek és vetődéseket csinál erre van valakinek valami ötlete?
hiába takarjuk le éjszaka ugyanúgy csinálja.
meg ha a ketrecéhez nyúlok elkezd velem morogni.
Kiszoktam vinni a kertben
délután együtt pihenünk
most is a kezemben van
de nem szokott éjjel nappal nálam lenni
most hajnalban pl csendben volt
ami nagyon ritka
hiába takarjuk le a ketrecét nálunk az nem használ
Az én nyuszim is csinál ilyeneket, sőt még a tányérját is dobálja. Sztem csak játszana. Én minden nap kiengedem, mégis mindig ilyeneket csinál.
Olyat hallottam, hogy ecettel vagy citrommal megkenik a ketrecet, de én nem próbáltam.
Ha a nyuszinak jól esik, h ezt csinálja, akk csak csinálja !
Az én nyuszijaim is csináltak ilyet, ami baj, mert nem 1 hanem 2 csinálta, ha nem egyszerre, akkor felváltva és persze este, aludni nem nagyon tudtam.
Nekem bevált az a taktika, hogy lehet mocsok voltam, de egész nap nem hagytam őket aludni, valamint az etetést is játék formájában kapták meg, meg kergetem őket (mivel a természetben prédaálat a nyuszi, benne van az ösztön, hogy fusson) este lefekvéskor bezavartam őket a ketrecbe a villanyt lekapcsoltam 2 perc múlva már mélyen durmoltak. Kis idő biztos kell majd, de szerintem minden nyuszinál hatásos lehet. Meg már a kergetést sem igénylik, de a figyelmet mindíg kiharcolják, az fontos. :) remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!