Miért ilyen a kis törpe nyuszi viselkedése?
Az ágyon az ágyneműt és a plédet is elkezdi a fogával rángatni és kiharapni... Miért?
A másik kérdésem az lenne, hogy tudnám kezesebbé "nevelni"? Egy két percig szereti ha simogatva van. Engem mindig megismer, már nem rúg annyira ha felveszem és engedi is többségében, de még engem is sokszor megharap. Nagyon bújós szokott lenni, de 5 percnél tovább nem tart nála... Miért ilyen harapós?
az én nyuszim akkor szokott harapni simi közben ha nem akarja hogy tovább foglalkozzak vele, ezzel adja tudtomra hogy most oké elég lesz. mióta van nálad nem lehet hogy még annyira nem szokott meg hogy huzamosabb ideig megbízzon benne
az egynemű utálat nálunk is megvan ezt én sem tudom még hogy miért van :)
Április eleje óta van nálam. Boldog kis nyuszi élete van, mert mindig ugrándozik és kis csikózik. :) Sokat rág minden fele... aranyos szeleburdi.
Ez az egy dologgal nem vagyok kibékülve, hogy miért harap meg mindig. Nem fáj és nem is komoly harapás csak kellemetlen érzés. Nem tudom miért és hogy lehetne kezesebb. :)
Az én nyuszim a ketrec takarítást sokszor csak úgy engedi ha ő is ott van. :) Emeletes házikója van... addig mindig ott leskelődik rám lefele.
Az én ölembe nem ficánkol. Csak a harapás... :( De ezek szerint csak spontán nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!