Lehet valami baja a hörcsögömnek, ha ebben lesz pár napig?
Holnap reggel utazom, szombaton jövök haza és viszem az aranyhörcsögömet is mert nincs kire rábíznom. Ilyenben lenne: [link]
Én tudom, hogy ez nagyon kicsi, de nem tudtam neki nagyobb szállítót venni, a ketrece meg hatalmas, vonaton nem tudnám vinni, ezért ebben lesz de úgy rendeztem be neki hogy az alapterület megmarad teljesen, van benne egy hajlítható faház, ilyen: [link] ezt úgy raktam be mintha egy kis emelet lenne, ezen lesz az etetőtálkája is. Otthon hagyni nem fogom mert nem bírja ki 4 napig. Lehet valami baja, vagy ki fogja bírni? Naponta többször ki lesz engedve.
Jaj,nem kell egyből arra gondolni,hogy megdöglik ha pár napig ebben lesz...Ammónia...Valóban lehet az,ha egyszersem nyitod ki a tetejét.De nem kell egyből erre gondolni.
Ajánlom,hogy ne legyen rácsukva teljesen a teteje,hanem egy kicsit nyitva.Persze csak akkor ha biztos vagy abban,hogy nem tud kimászni.:)Természetesen az utazás során csukd be.Vigyázz,hogy ne érje nap,mindig árnyékban legyen.Ha esetleg betudnál rakni egy hörikereket,az nagyon jó lenne.Nagyon jó,ha ki tudod venni majd többször is.:)Víz meg zöldség/gyümi,mag fontos.De a legfontosabb azért mégis a szellőzés.Ha pl kiveszed futni,akkor hagyd teljesen nyitva a tetejét.Had szellőzön.Egyszer azért mindenképp takarísd ki,mégha nem is szorul rá annyira a hordozó doboz.
Jó utazást!:)
Nem tűnik, olyan kicsinek főleg ha törpehöri.
Szerintem nem lesz semmi baja. Ha teheted Vigyél magaddal faforgácsot és takarítsd ki, az utazás alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!