Az én hibám hogy meghalt?
most bocsi, hogy ezt mondom, de a szüleid nem normálisak...
te konkrétan nem is vagy hibás, és szerintem felelős gazda is voltál.
En sirva fakadtam az utolso kommentedet olvasva :( Pontosan tudom milyen igazan szertni egy allatot, es utana elvesziteni. Az en kutyusom mar ket eve elpusztult, de azota se gyogyultak be a sebek, ma is tisztan emlekszem azokra az ejszakakra, amiket ott toltottem mellette mielott elpusztult. Tiz eves voltam, iszonyuan megviselt...
Tudom hogy ezzel nem segitek, de a szuleid tenyleg nem normalisak, nem ertem hogy tudnak ilyet tenni a sajat gyerekukkel es az allataikkal, mert ez nekik is akkora buntetes, mint neked.
Szerintem kuzdj a barataidert, csak meg tudod oket akadalyozni a tervukben, ha nem, akkor nincs szivuk.
De ha megsem tudod lebeszelni oket, kikonyorogni, hogy maradjanak a kutyak, akkor ha esetleg meg tudod oldani, akkor azt javasolnam, hogy probald meg tartani a kapcsolatot az uj gazdikkal, hogy mindig kaphass friss infokat az allatokrol. Nekem ez sokat segitene, bar tudom, hogy igy is iszonyu fajdalmas.
Egyebkent latszik, hogy imadod a kedvenceidet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!