A vonaton nem fognak furán nézni, ha ilyenben szállítom a hörcsögömet? (kép lent)
[link] Ilyen a szállítója és lesz benne egy ilyen: [link]
Tudom hogy lehet szállítani, csak utálom ha megbámulnak. Vagy rakjam inkább egy táskába, hogy ne lássa senki?
Ki az, aki furán nézne rád?
Ha meglátnálak elintézném a dolgot annyival, hogy nahát milyen édes hörcsögöd van.
Annyira biztos nem bámulnak meg, mint amikor a papagájom hoztuk haza buszon, dobozban meg táskában (tél volt), és végigrikácsolta az utat.
Én azért nézném mert jajj de cuki!!! Így le se venném róla a szememet abban biztos lehetsz!
Szerintem csak nyugodtan szállítsd benne a hörcsögödet, de a mókuskereket ki ne feledd belőle!!
Szerintem ne foglalkozz a furán néző öreg nénikkel.Én tuti,hogy csak azért nézném mert nagyon cukiii!:D
Most képzelg el azt hogy én már 2× vittem vonaton a halaimat...meg egyszer a csincsillámat,aki elkezdett kaffogni meg ugatni a szemben ülő nénire,aki erre sikítva rohant ki a kabinból azzal,hogy,,segítség,megakar enni egy dagadt egér!"Erre bejött a kalauz.Az öcsém még kicsi volt és azt
mondta:,,Gombócka lehet hogy jól táplált,de ki kikéri magának azt,hogy
dagadt!És nem egér,hanem csincsilla!"A kalauz elnevette magát és a paranojás hölgyet egy ,,biztonságosabb" fülkébe vezette.Persze ezek után aki csak elment a fülkénk előtt megbámulta ezt a vérengző kövér egeret:D
De ezek az esetek ritkák,nyugi.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!