Miért ette meg a hörcsög a kölykét?
Nagyon szívesen, ne törődj a lepontozással, az a lényeg, hogy segítsünk a másiknak. :)
Szerintem az ellés idejére tegyél be egy kis faházikót(állatkereskedésekben lehet kapni), hogy a mama a külvilágtól teljesen el tudja zárni a kicsiket.
Ha nagyon ügyelni akarsz a magányukra, akkor pipettán keresztül töls a tálkába vizet, ne nyúlj a ketrecbe kézzel(ha nem lenne itató).
Szia!
Én szíriai aranyhörcsögöket tenyésztek és pár almot felnevelt a hörcsögöm, teszem hozzá, nagy sikerrel. Nincs tengerimalacom, az első bejegyzés az elég nagy hülyeség, véleményem szerint.
A hörcsögödnek valószínűleg vitamin, ásványianyag, vagy fehérje hiánya volt. Ha szeretnél kis hörcsögöket, akkor adj neki rengeteg zöldséget és gyümölcsöt, valamit - a fehérje pótlásért - adj neki száraz kemény-sajtot, tejfölt, túrót, sült vagy főtt húst, persze az utóbbit teljesen olaj, só és fűszer mentesen! Az enyémek imádják még a rántottát, amibe a porrá tört tojáshéjat is belekeverem, így kalciumhiányuk sem lesz. Az enyémek élnek halnak érte. Hetente 2-3 alkalommal kapnak ilyen finomságokat, imádják, és ettől még véletlenül sem lesznek kannibálok! Mondom, jó-pár utód talált már szerető gazdira.
Remélem tudtam valamennyit segíteni.
Üdv.: Nitta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!