Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac etetés?

Tengerimalac etetés?

Figyelt kérdés
Az jó ha a Versele laga Crispy muesli-t és tengerimalac mageleséget öszekevertem? És ebböl reggel és este (2-n vannak de NEM fejenként) adok nekik 1 marékkal ? Elöre is köszi!

2013. máj. 27. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
A mag keverék biztosan jó,de nem kell feltétlenül napi 2x adnod. Érted,ha a reggeli adagjukat nem eszik meg nem kell este ráraknod még. Egyébként t.mali táp mindig legyen előttük,hisz a szénán kívül az a fő eleségük.Ha fogytán van,akkor rakj be nekik.A táptól nem híznak,csak jó nekik.(persze hatényleg t.malac táp és nem szotyi meg kukorica):D
2013. máj. 27. 21:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Az van ráirva a dobozra hogy tengerimalac mageleség. És ha a nasit meg a magvakat összekeverem megeszik és nem fog menni a hasuk? Egyébként köszi! :D
2013. máj. 27. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
A magkeverék meg a crispy hizlalja őket. Inkább versele laga cavia naturt, prot vagy completet vegyél, ezek a jók, nem a magkeverék. A táp pedig nem főtáplálék, abból naponta kétszer egy marék két tengerimalacnak, ami ideális. Széna a főtáplálék, abból mindig legyen előttük. Zöldség napi 1-2 alkalommal, így nem fognak elhízni.
2013. máj. 27. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:

A Versele Laga egy kicsit megkeverte a választékot.

A Crispy Muesli nem nasi, az teljes értékű táp, de kiválogathatják belőle, ami nekik ízlik.

Új termék a Crispy Pellets, ez lesz a Pro helyett, ez már pelletált, nincs válogatás.

A tengerimalacok nem magevők, de jó lehet nekik a magkeverék is, ha nincs benne sok kukorica és napraforgó.

A kukoricától híznak, a napraforgó héja meg beszorul a foguk közé, ezeket szedd ki inkább.

Én egyszer vettem Panzi és egyszer Vögel mageleséget, szerintem még mindig megvan a háromnegyede, mert nem eszik meg.

Nálam a Riga Mix Cavia a nyerő, azt felfalják azonnal, mind egy szálig, nem is válogatnak, pedig abból is lehetne.

2013. máj. 27. 22:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem is Vogel mageleség van. Összekevertem a Crispy-vel. Lehet valami bajuk?
2013. máj. 28. 06:10
 6/6 anonim ***** válasza:
A tengerimalac nem magevő,így nincs szüksége magkeverékre. Tengerimalacnak való pellet kell nekik!
2013. júl. 30. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!