Miért remegnek?
Figyelt kérdés
haza hoztam két degut és nagyon jol vannak esznek isznak mozognak de néha igy fogják magukat és elkezdenek kb 5 másodpercig remegni azt miért csinálják2013. máj. 22. 17:05
1/7 Shower99 válasza:
Lehet megfázott, ha nem volt helye ahova bebújhat melegedni.
Vagy mérgezés.
:S
Több infót írj le.
2/7 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy ennyi idő alatt megfázott csak haza hoztam meg mérgezést se hiszem:S
2013. máj. 22. 17:20
3/7 anonim válasza:
Minden degu csinál ilyet. Nemtudom miért csinálják, de természetes. Az enyéim is szokták és már ezer évesek, semmi bajuk. Meg másoknál is láttam, hogy ezt csinálják.
4/7 Shower99 válasza:
De azt tudod hogy a Degunak kb 22-25 °C kell nekik.
6/7 A kérdező kommentje:
azzal nincs gond
:)
2013. máj. 22. 17:33
7/7 anonim válasza:
Ez általában azért van, mert felfigyeltek valami új zajra, és hegyezik a fülüket. Megállnak pár másodpercre teljesen mozdulatlanul, és nagyon szaporán lélegeznek. (minél kisebb egy állat, annál gyorsabb a lélegzetvétele) Ezt általában remegésnek látjuk, főleg, ha a bajuszukat is mozgatják hozzá. (szaglásznak)
Természetes cselekedet, nincs ok az aggodalomra. Persze ha nem erre gondoltál, hanem intenzív remegőgörcsökben törnek ki, akkor nézesd meg állatorvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!