Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Bántják egymást a hörcsögeim,...

Hoysz kérdése:

Bántják egymást a hörcsögeim, mit tegyek a szétválasztáson kívül? Abba fogják hagyni?

Figyelt kérdés
Van két nőstény hörcsögöm, az egyik (Mary) az elmúlt két napban állandóan megtámadja a másikat (Anne), ha Anne meglátja Maryt, akkor egyből 'csipog', mert fél. Anno amikor vettük őket még az eladó mondta, hogy vegyünk nyugodtan kettőt, nem lesz semmi baj. A terráriumot már ketté választottam (egy rajztáblát állítottam be középre), tudok még valamit tenni? Vagy ez most már mindig így lesz?

2013. máj. 15. 16:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
na ha egy fiút és lányt tartasz együtt elmondom mire számíts: 4 hetente kishörik, amiket eladni nem tudsz, illetve z anya hmar megdöglik a sok szüléstől, szedd szétőket
2013. máj. 18. 09:48
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Ennyi hülyét, istenem... És szegény hörcsögök szívják, ha ilyen s*ggarca gazdájuk. :(
2013. máj. 18. 11:05
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem szívják meg a hörcsögök! Nagyon jól érzik magukat, ma lettek kicsik. :)
2013. máj. 28. 13:13
 14/19 anonim ***** válasza:
68%
Hurrá! Még egy hülye szaporító...
2013. máj. 28. 14:36
 15/19 anonim ***** válasza:
12%

Én nem szaporítom őket, hanem ők szaporodnak! :) :D

Sok ember van aki hörcsögöt tart és szaporodnak nála!

A net is tele van eladó, ingyen hörcsögökkel!

2013. máj. 29. 09:47
 16/19 anonim ***** válasza:
69%

Az aztán felelős állattartás.. -.-" Szégyen... Szegény nőstény legyengül, és meghal, de ha mégsem, akkoris teljesen legyengül a folyamatos elléstől, és a kicsik is sokkal gyengébbek lesznek! Sőt az is valószínű, hogy a két hörid testvér, így alapból gyengébb lehet az állomány.. A legtöbb ilyen hörcsög a fél éves kort sem éri meg!

És gondolom a nőstény nem kap fehérjét?? A kerék nincs kivéve, tőle.. A kicsik amint járni tudnak mennek bele.. Ami roncsolja a gerincüket..

A net tele van ilyen állatokkal amiket ingyen odaadnak, vegyünk mi is a kereskedésben egy fiú és egy lány hörcsögöt, hogy adhassuk a világnak a génhibás, gyenge immunrendszerű, beteg höriket, hátha ők is tovább tenyésztik és még gyengébb lesz az állomány..

2013. máj. 29. 13:07
 17/19 anonim ***** válasza:
68%
UTOLSÓ! Ennél jobban én sem fogalmaztam volna. Elegem van a sok ilyen szaporítóból. És nem veszik észre magukat. Szegény hörcsögök. :(
2013. máj. 30. 20:05
 18/19 anonim ***** válasza:
73%
De az az igazság, hogy itt a felelős állattartás senkit sem érdekel, de cuki pici hörik, milyen jó, aztán meg húzzák le őket a WC-n, meg dobják ki a kukába, nem egy ilyen sztori volt már itt is, amikor meg próbáljuk lebeszélni őket, nekik áll feljebb...
2013. máj. 30. 20:10
 19/19 anonim ***** válasza:
73%

te meg vedd külön őket és sose tett őket össze...

túlkínálat van a hörcsögökből, nem kellenek senkinek, ha meg beviszed a kereskedésbe, tudod mi lesz velünk? Megeszik őket a kígyók, de ha nem is, úgyis hamar kipurcannak a súlyos génhiba miatt, nem értem miért kell mindenkinek szaporítani?

2013. máj. 30. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!