Miért ilyen a hörcsögeim feneke? Kép linkelve.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már régóta nagy volt a feneke azt mondták, h párzási időszak miatt, mert 2 lány hörcsögöm van. De nem hinném, hogy 1,5-2 hónapja tartana már... Valaki segítsen. Képek: [link]
2012. júl. 1. 21:56
2/10 anonim válasza:
Én nem láttam még ilyet!
Nem terhes?:D
3/10 A kérdező kommentje:
Nem biztosan nem... de egyre nagyobb a fenekük...
2012. júl. 1. 22:05
4/10 anonim válasza:
Mindkettőé ilyen? Én biztosan elvinném az állatorvoshoz, a mi hörinknek nem ilyen volt. Nem piszkálják, rágják egymást? Vidd el dokihoz!
5/10 A kérdező kommentje:
Nem. nagyon ritkán szoktak veszekedni
2012. júl. 1. 23:18
7/10 anonim válasza:
Hát az ott a heréjük, szóval nehezen lehetnek lányok. :) Gondolom, még fiatalok, és nemrég nőtt meg nekik, plusz ilyen melegben jobban is lógatják. Válaszd el őket, mert ahogy látom, már most is sebesek itt-ott, később csak durvulni fog a helyzet. Amúgy is egyedül szeretnek élni.
8/10 anonim válasza:
Ezek fiúk.
És bántják egymást. Azért vannak ott a sebek.
Válaszd őket szét azonnal és tedd őket külön ketrecbe!
9/10 A kérdező kommentje:
Pont most láttam a kukiját... beszarok állatkereskedésbe meg azt mondták, h lányok... vicces-.-' kösz az infót kedvesek vagytok!!!
2012. júl. 2. 17:47
10/10 anonim válasza:
:)
Mikor én vettem a hörcsögömet, akkor a kereskedő azt se tudta megmondani, hogy lány, vagy fiú. A tiéd legalább tippelt. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!