Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit kell tenni ha úgy érzed...

Mit kell tenni ha úgy érzed hogy a dzsungáriai törpehörcsögödnek nincs teje?

Figyelt kérdés
nem láttam hogy meg lenne duzzadva az emlője,ez az 1. ellése és 7 kicsit szült,látszik hogy hol szopnak a kicsik de olyan mintha teljesen lapos lenne a hasa,május 7.-én születtek a kicsik és azóta sokat nőttek.Lehet hogy az az oka hogy kevés lisztkukacot kap?

2013. máj. 11. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ez biztos nem az oka,ez én hörcsögeim sosem kapnak lisztkukacot mégis minden rendben van velük és teljesen egészségesek,akkor sincs gond amikor vannak kicsik,az anya rendesen tudja etetni őket
2013. máj. 11. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én hörcsögömnek sem volt megduzzadva,mégis 2 egészséges almot nevelt fel
2013. máj. 11. 13:19
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2013. máj. 11. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor neveli a kicsiket adok neki túrót, tejfölt, kukacot, és magokat. Gyümölcsből is többet kap. Neveli őket rendesen, bár most az egyik anyának 9 kicsinye lett, hát ők eléggé véznák 2,5 hetesen
2013. máj. 11. 15:05
 5/5 b13b ***** válasza:
az nem baj ha nincs meg duzzadva a hasa, de fehérjére van szüksége vagy megeszi a kicsiket Fehérje források:sajt, tejföl, lisztkukac
2013. máj. 31. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!