Dzsungáriai törpehörimnek kéne segítség ok? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy háza amiben alszik meg ilyesmi csak azt kicseréltem egy másikra amibe jobban belelátok.Aztán ma arra ébredtem hogy telerakta forgáccsal a csöveket és ott alszik :) mit tegyek hogy az újban aludjon?2013. ápr. 25. 19:54
1/4 anonim válasza:
Nem értem miért kellett kicserélni a házát, de amúgy is ő fogja eldönteni, hogy hol alszik. Nálam is mindig máshol alszik, éppen melyik ház a szimpatikus neki :)
Házi "bevált" praktikákat pedig semmiképp se alkalmazz, mert csak azt fogod elérni vele, hogy megutál.
2/4 anonim válasza:
Egy hörcsögöt nem lehet arra kényszeríteni, hogy hol aludjon
3/4 anonim válasza:
Miért jó az neked, ha jobban belelátsz? Az az ő tere, ott érezte jól magát. Nem tudod rávenni, hogy máshol aludjon. Tedd vissza neki az eredeti házat, és ne zavard, ha alszik, mert megutál a végén.
4/4 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat ma már berendezte és most is az újban alszik:)
2013. ápr. 26. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!