Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak a hörcsögöm...

Mit csináljak a hörcsögöm kivakart sebével?

Figyelt kérdés
Aranyhörcsögöm a testének mindkét oldalán kb. ugyanott egy kb. fél centiméter átmérőjű körben kivakarta a bőrét. Eddig nem is nagyon vettem észre, mert a szőr rálógott, de még nem csak vakarja, hanem nyalja is, és akkor vettem észre, hogy mindkét oldalon sebes. Nem véres, hanem ilyen varas szerű. De már elég rég ott van, és nem változik. Gondolom, mert állandóan vakarja. Mit csináljak vele? Bekenni nem akarom, mert lenyalná. És azt sem tudom, miért vakarózik. Egyedül van tartva, már három hónapja.
2009. szept. 29. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Surgossen vidd el az allatorvoshoz!
2009. szept. 29. 10:04
 2/2 anonim válasza:
cseréld ki az almát teljesen frissre a "bútorjait meg domestosos vízzel elősször aztán ecetessel hogy hozzá is érjen :) enyémnek is ez volt mert én hülye városligetből hoztam faágakat hogy tudjon "mászni" :)
2009. nov. 21. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!