A hörcsögöknek lesz bajuk a viztől? (többi lent)
nemhiszem hogy bajuk lenne töle
szobahömérsékletü legyen ... de csak ha már nagyon meleg van, és utána jól töröld meg.. és a viz selegyen nagyobb a lábánál... de ha nem szereti akk ne erőszakold rá!
sok sikert! :D
Én nem tennék be fürdő vizet, mert könnyen megfázhatnak. Hajszárítós szárításnak pedig nem tenném ki a stressz miatt.
Ha nagyon meleg van, műanyag palackban fagyassz meg vizet, azt ezután bugyoláld be rongyba, vagy húzz rá vastag zoknit. Ezt tedd be, így valamennyire hűti a levegőjét, és ha akar, rá is fekhet. Fontos, hogy soha ne rakd be csupaszon a jeges üveget, mindig védje a hörit vastagabb anyag, nehogy megfázzon.
Én am nemis fürdetni akarom :DD
De am nem lett semmi baja, én csak a meleg miatt is csináltam ,meg már halottam hogy lehet nekik igy "pancsikolni"
az unokaöcsémék panelban laknak és nagyon nagyon meleg van bent nyáron, szóval a höriknek mindig raknak be egy tálkában szobahőmérsékletű vizet, hogy tudjanak mosakodni benne. Egy fél óra mulva az összes kis höri ott ül bent a tálkában, nagyon édesek, sok kis ázott gombóc :P Am annyi vizet tegyél a tálkába, hogy max a hasáig érjen, és kényelmesen ki-be tudjon mászni.
Am még szerintem nincs olyan meleg, hogy le kelljen őket hűteni. Akkor rakj be nekik, ha kánikula lesz különben megfáznak.
http://www.youtube.com/watch?v=wiATwLBTdE0 ezt egy értelmifogyatékos tette fel, minden kommentet töröl aki szerint a hörcsög nem azért ment a vízbe mert szeret úszni, hanem mert nem tud másmerre menekülni
meg van győződve a srác, hogy a hörcsöge, ezen videó alapján szeret úszni, miközben látszik, hogy szegényke az életéért küzdve úszik -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!