Tengerimalacoknak és hörcsögöknek lehet adni gyümölcsfa ágakat?
Figyelt kérdés
Meggy, cseresznye, szilva, ilyenek. Le van vágva egy csomó száraz ág a kertünkben, adhatok nekik?2013. febr. 24. 16:08
1/7 sagipetra válasza:
Nem! Nekem csincsillám van de neki sem szabad szóval gondolom a többi rágcsálóval is így van!
2/7 A kérdező kommentje:
köszi:) de akkor mit adhatok nekik?
2013. febr. 24. 16:16
3/7 anonim válasza:
Ezt nem tudom, a nyuszinak például lehet, sőt, néha ajánlott is, náluk ártalmatlannak számít: Veszélytelen fafélék:
Fűzfa, lucfenyő, kőrisfa, nyírfa, juharfa, boróka, nyárfa, almafa, körtefa, mogyorófa/bokor, és galagonya.
Ártalmas: Aranyeső, csonthéjas gyümölcsöt termő fák – egymagvú termésűek (beleértve a szilvát, cseresznyét, sárga és őszibarackot), mérgezőek számukra.
4/7 anonim válasza:
Nem ág kell nekik, hanem maga a gyümölcs! De ha neten keresgélsz egy kicsit ezen állatok tartásáról, akkor igen hamar felvilágosíthatod magad ebben a témában.
Azért leírom: Nagyjából magvak és zöldségek kellenek nekik. Nyuszinak széna is.
5/7 anonim válasza:
Nem hülye a kérdező, nyilván nem ágakkal akarja etetni a rágcsálóit. Gondolom azért írta, hogy a fogukat koptathatják-e velük. Én a hörcsögeimnek diófa ágat tettem be. Semmi bajuk nem volt tőle, de gyakorikerdeseken meg azt írták, hogy azt nem szabad betenni, mert mérgező. Ettől függetlenül 2,5 évig éltek, ami átlagon felüli életkornak számít hörcsögöknél... És az én kérdésemhez azt írták válaszba, hogy gyümölcsfa ágait be lehet tenni nekik. Úgyhogy ahány válasz, annyi lehetőség. :/
6/7 anonim válasza:
Csonthéjas gyümölcs ágát nem szabad,mert mérgező! Csak almafaágat lehet!
7/7 anonim válasza:
Tudtommal gyümölcsfaágat kaphat, csak CSONTHÉLYASAT NEM!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!